Cred că în viața fiecăruia dintre voi există cel puțin un moment în care îți dorești sa „ieși” din jocul colectiv, unde cam toți sunt nevoiți să joace aceleași cărți, fie că este vorba de familie, iubit/ă, carieră profesională, stare de sănătate sau chiar căutarea păcii interioare. Și această dorință te împinge spre experiențe care te ajută să îți dai seama că te afli într-o „situație delicată”.

Primul pas este să conștientizezi această situație si al doilea pas este să și accepți situația, lucru care nu este deloc ușor. Dar acești pași fac parte din călătoria ta și eu te pot însoți pe parcursul acesteia.

Chiar dacă suntem prinși în acest joc, deseori ne este de folos să ne simțim ascultați și înțeleși, și atunci se schimbă și perspectiva cu care privim acea situație, devenind mai ușor de abordat.

Dacă și tu te afli într-o „situație delicată” și simți că ai nevoie de ajutor, te aștept la o ședință de terapie ce durează 50 de minute și costul este de 150 ron. Frecvența întâlnirilor o stabilesc împreună cu tine, iar dacă programul tău este încărcat, putem rezolva și asta stabilind o întâlnire video pe Skype.

Te aștept cu drag să pășim împreună în „călătoria spre acasă”, învăluiți în magia creată de relația terapeutică.